پارتیشن دوجداره

پارتیشن های دوجداره معمولا از دو دیواره(جداره) ام دی اف به ضخامت 16 میلیمتر ساخته شده اند. و فاصله بین دو جداره و ضخامت کلی پارتیشن های دوجداره 10 سانتی متر است. ارتفاع پارتیشن های دوجداره بسته به کاربرد و درخواست کارفرما میتواند تا 420 سانتی متر در نظر گرفته شود. روکش روی ام دی اف ها روکش ملامینه ضد خش، ضدگرما و ضد رطوبت است که میتواند طرح ها و رنگ های مختلفی داشته باشد. این پارتیشن ها به وسیله پیچ های فی به زمین و به یکدیگر متصل میشوند.ین برای سهولت در نظافت فاصله این پارتیشن ها میتوانند پایه و کلاژ داشته باشند و با فاصله ای تقریبا کم از زمین قرار گیرند.

بخشی از بدنه پارتیشن دوجداره میتواند با استفاده از شیشه های ساده، سندپلاست و طلق پلی کربنات با شفافیت ۹۲% که ضد ضربه و ایمن نیز هست نیز کار شود. مزیت این امر که بخشی از متریال پارتیشن دوجداره  متریالی شفافمانند شیشه باشد آن است که حتی فضاهای محصور به پارتیشن نیز می توانند از نور طبیعی استفاده نمایند و این امر در دلبازتر شدن فضا بسیار موثر است. بعضا دیده می شود که بسیاری از ادارات برای بهبود فضای اداری خود از این مدل پارتیشن های دو جداره استفاده می کنند.  به علاوه اگر درپارتیشن های دو جداره از شیشه سیکوریت استفاده شود محیط تا حد زیادی نسبت به صدا نیز عایق می شود. 

اگر فضای بین دو شیشه پارتیشن های دوجداره با استفاده از پرده کرکره ها پر شود، این امر هم در زیبایی پارتیشن ها و در نهایت دکور و فضا موثر است و هم این که امکان تنظیم نور را به افرادی که در فضای محصور پارتیشن ها قرار میگیرند می دهد. 

مزایای پارتیشن دوجداره

  • کاهش نویز و صدا
  • عایق بودن نسبت به گرما و سرما
  • کاهش مصرف انرژی به دلیل عایق بودن نسب به سرما و گرما
  • جلوگیری از ورود گرد و غبار به فضا
  • نصب و اجرای سریع و آسان
  • مدرن کردن سبک دکوراسیون فضا
  • و.

پارتیشن تک جداره

پارتیشن های تک جداره انواع مختلفی دارد. برخی از انواع آنها به این صورت است که یک قاب دوجداره ام دی اف، یک شیشه تک جداره را در بر گرفته و به این نوع پارتیشن، پارتیشن تک جداره ام دی اف می گویند. یکی دیگر از انواع پارتیشن های تک جداره پارتیشنی است که یک قاب آلومینیومی شیشه یا یک جداره ام دی اف را در برگرفته. نوع دیگری نیز وحود دارد که پارتیشن تماما از شیشه تشکیل شده. این سه نوع که پیش تر نام بردیم، رایج ترین انواع پارتیشن تک جداره هستند. هرکدام از این پارتیشن ها برای کاربردهای مختلفی، در فضاهای متفاوت به کار گرفته میشوند.

انتخاب جنس، طرح و رنگ پارتیشن های تک جداره کاملا بسته به نوع فضایی است که قرار است این پارتیشن ها در آنجا نصب شوند. شایان ذکر است که نصب این پارتیشن ها بسیار آسان بوده و نسبت به پارتیشن های دوجداره نیز ارزان قیمت ترهستند. اما مزایایی نظیر: عایق بودن نصیت به صدا، حرارت و برودت هوا را ندارند. همچنین اصالت و زبایی پارتیشن های دوجداره نسبت به پارتیشن های تک جداره بیشتر است. هرچند که این امر نیز تا حد زیادی میتواند به سلیقه افراد مربوط باشد اما در حال حاضر تمایل به پارتیشن های دوجداره نسبتا بیشتر است.

مزایای پارتیشن تک جداره

    قیمت پایین تر نسبت به پارتیشن دوجداره

    • نصب و اجرای آسان
    • امکان جا به جایی آسان
    • تنوع در طرح و مدل
    • و.

     


    مشخصات

    آخرین ارسال ها

    آخرین جستجو ها